Insektenes hemmeligheter

"Insektenes Hemmeligheter" av Anne Sverdrup-Thygeson er et vidunderlig, lite vindu inn til insektenes lille verden. Originalt utgitt av Kagge forlag i 2019 er den nå tilgjengelig som en gratis lydbok. Den kan nytes av både store, små, og bittesmå fluer på veggen. Lytt til den nå uten kostnader, og titt inn i en unik og spennende verden for våre små, krypende venner.

Lytt til Insektenes hemmeligheter - gratis i 30 dager på Storytel

Insektenes hemmeligheter handler om de rare og spennende insektene som kravler rundt i Norge. Den er skrevet på en fin og morsom måte som gjør at det er lett å følge med, nå kan du også høre den gratis. Anne Sverdrup-Thygeson er professor i bevaringsbiologi. Hun har skrevet flere bøker om insekter som er oversatt til andre språk.

Insektenes hemmeligheter

Boken har fortellinger om insektene som lever rundt i Norge. De bor overalt, i bekker, i skogen, i trær, i hagen og i huset ditt. Du kan lese mange morsome og interressante fakta om de små insektene og hva de gjør. Selv om disse krypene kanskje kan virke veldig plagsomme for oss mennesker, så får vi lære om hvor nyttige de er.

Lytt til insektenes hemmeligheter gratis

Om du ikke har lyst til å lese denne boken selv, eller kanskje du liker å høre en historie mens du kjører bil, eller rett før du skal sove og lignende, så kan du heller prøve den som lydbok. Du kan prøve denne fine historien som lydbok gratis på diverse lydbokapper i en begrenset periode nå.

Insektenes hemmeligheter
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel