Kan doktor Proktor redde jula?

Boken ble utgitt i 2016 og er også tilgjengelig på lydbok. Det er den femte boken i serien om doktor Proktor. De tidligere bøkene er: Doktor Proktors prompepulver (nr. 1), Doktor Proktors tidsbadekar (nr. 2), Doktor Proktor og verdens undergang (kanskje) (nr. 3), og Doktor Proktor og det store gullrøveriet (nr. 4).

Lytt til Kan doktor Proktor redde jula? - gratis i 30 dager på Fabel

Forfatter Jo Nesbø er mest kjent for sine krimbøker for voksne, men han har også gjort det bra med sine spenningsbøker for barn. Barnebøkene er morsomme og har et lekent språk som morer både barn og voksne. Med en lydbokapp kan du nå høre disse barnebøkene hans helt gratis.

Handling i Kan doktor Proktor redde jula?

Forretningsmannen Herr Thrane har kjøpt rettighetene til julefeiringen, og ingen får feire før de kjøper dyre ting i Thranes butikk. Når det er fare for at barn over hele verden ikke vil få julegavene sine må doktor Proktor, Bulle og Lise trå til for å redde julen, med hjelp av selveste julenissen.

Hør Kan doktor Proktor redde jula? gratis på lydbok

En god leseopplevelse for store og små er noen tastetrykk unna, og du kan høre boken gratis i en begrenset periode i ulike lydbokapper. Boken er innlest av Ivar Nergaard og er 4 timer og 3 minutter lang. Lydboken kan spilles av og stoppes akkurat når det passer deg og barna.

Kan doktor Proktor redde jula?
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel