Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

For mange er Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, av Thorbjørn Egner, en klassiker, og til tross for at det er over 65 år siden den ble utgitt holder den seg godt den dag i dag.

Lytt til Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen - gratis i 30 dager på Storytel

Om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Thorbjørn Egner både skrev og laget tegningene i Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, og boken kan i dag både nytes i sin opprinnelige form på papir, som gratis lydbok i en prøveperiode, eller på film.

Historien er kjent for de aller fleste voksne, med de kjære figurene Morten Skogmus og Klatremus. De musikalske innslagene i boken kommer spesielt godt til sin rett enten som lydbok eller på film, men hvis du leser boken i papirform vil de aller fleste kunne synge med i sangene.

Hvem er Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen for i dag?

Dette er selvfølgelig en barnebok, det er kanskje ikke så mange voksne som setter seg ned og leser Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen på egen hånd. Når det er sagt har denne boken mange gode underliggende verdier.

Thorbjørn Egner beskrev Morten Skogmus som en samfunnsborger som både planlegger for fremtiden, er fornuftig og arbeidsom, samtidig som han engasjerer seg i samfunnet. Det høres egentlig ut som et ideal som også vi i den moderne verden burde strekke oss etter?

Men selvfølgelig er det mest som underholdning denne boken vil finne sin plass. Det kan være greit å utfordre moderne spill og barne-TV med en klassisk barnebok som Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, du vil kanskje bli overasket over barnas reaksjon.

Lytt gratis til Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Du kan lytte til denne lydboken, og mange andre, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel