Kodeord Overlord

Kodeord Overlord er et spiondrama inspirert av en sann historie fra andre verdenskrig. Nå tilgjengelig gratis som lydbok i en begrenset tidsperiode. Tor Arve Røssland (f. 30. oktober 1971) er bosatt i Os i Hordaland og debuterte som forfatter med Pode i 1999. Tor Arve Røssland har skrevet bøker i ulike sjangre, både for voksne, ungdom og barn.

Lytt til Kodeord Overlord - gratis i 30 dager på Storytel

Kodeord Overlord av Tor Arve Røssland er et spiondrama inspirert av virkelige hendelser under andre verdenskrig. Dette er en spenningsbok skrevet for barn og ungdom, men tilbyr god spenning og underholdning for hele familien. Med en lyttetid på 5 timer og 9 minutter, har du spenningsfylte stunder å se frem til. Boken er nå tilgjengelig gratis som lydbok via diverse lydbokapper.

Kodeord Overlord

Kodeord Overlord av Tor Arve Røssland er et spiondrama inspirert av virkelige hendelser under andre verdenskrig. Vi følger unge Henry som drømmer om å bli pilot og kjempe mot tyskerne under andre verdenskrig. Men han er for ung, og når London blir bombet må han og familien evakuere. Det er en spenningsfylt historie om en ung gutts liv under andre verdenskrig.

Hør Kodeord Overlord av Tor Arve Røssland gratis som lydbok

Kodeord Overlord av Tor Arve Røssland er et spiondrama inspirert av virkelige hendelser under andre verdenskrig. Det er en actionfylt historie som vil gi hele familien mange stunder fylt med glede og spenning! Du kan høre Kodeord Overlord og mange andre spennende titler gratis. Prøv bare en av appene tilgjengelig på nettsiden, og du vil ha gratis tilgang til dette.

Kodeord Overlord
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel