Mamma mø på biblioteket

Mamma Mø serien er skrevet av Jujja Wieslander og Tomas Wieslander, og ved hjelp av Sven Nordqvists illustrasjoner får serien sin humoristiske preg. Med Kari-Ann Grønsund som Mamma Mø og Sigve Bøe som Kråka gjør de historien om Mamma Mø innlevende, morsom og spennende å høre på som lydbok for hele familien.

Lytt til Mamma mø på biblioteket - gratis i 30 dager på Storytel

Mamma Mø på biblioteket er en hjertegod fortelling som handler om Mamma Mø og hennes gode venn kråka. Skrevet av Jujja Wieslander og Tomas Wieslander er dette enda en herlig bok fra Mamma Mø serien som du kan høre på gratis på de ulike lydbokappene som er på denne siden.

Historien om mamma mø på biblioteket

Mamma Mø hoppet over gjerdet, syklet og dro på biblioteket sammen med lillebror. Her har hun funnet små krummelurer som gjemmer seg i bøkene. Og alle disse krummelurene lager ord. Det er bokstaver Mamma Mø har funnet på biblioteket. På biblioteket har Lillebror hjulpet Mamma Mø med å skaffe seg et lånekort.

Lytt til Mamma Mø på biblioteket gratis

Du kan høre på Mamma Mø på biblioteket som lydbok gratis i en begrenset periode ved å prøve en av appene som står på siden. Du kan teste de ulike lydbok appene for å finne ut hvilken som passer best for deg og også sjekke ut de mange andre barnebøkene tilgjengelig som lydbok.

Mamma mø på biblioteket
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel