Milla bestemmer

Milla bestemmer er skrevet av Selma Lønning Aarø. Hun er en norsk forfatter og spaltist, som har vært nominert for Brageprisen. Hun har gitt ut flere barnebøker og romaner, og i 2016 ga hun ut Milla bestemmer, det er en barnebok som både kan være morsom for barn og foreldre. I 2019 kom oppfølgeren Milla leter etter gull.

Lytt til Milla bestemmer - gratis i 30 dager på Storytel

Boken handler om Milla som er lei av å gjøre som foreldrene sier. Hun synes det er urettferdig at de skal bestemme over henne, at de bare maser når hun egentlig vil leke. Milla og lillebroren klager faktisk så mye at foreldrene til slutt lar dem bestemme over alt! De skal styre alt: Økonomien, middag, hva som er lov og ikke. En drøm ikke sant? Sjekk ut lydboken gratis!

Hvem vil like Milla bestemmer?

Selv om dette er en barnebok vil den også være gøy for foreldre, ettersom det blir tatt opp flere situasjoner som mange familier sikkert kjenner seg igjen i. I denne boken får vi se hva som kan skje hvis det faktisk blir ungene som bestemmer over foreldrene. Tenk å la de bestemme når alle skal legge seg, og i tillegg få bankkortet!

Hør Milla bestemmer gratis

La barna få høre historien om Milla bestemmer, og hva som kan skje hvis rollene i huset blir omvendt. Kanskje du også blir litt nysgjerrig, og lytter med dem? Dere kan høre lydboken gratis ved å prøve en av lydbokappene på siden her. Hvorfor ikke teste en prøveperiode, så kan du lytte til både denne og mange andre spennende barnebøker helt gratis!

Milla bestemmer
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel