Mummitrollene og den magiske hatten

Mummitrollene og den magiske hatten er en engasjerende lydbok som gir gode lytteropplevelser for både store og små. Fortellingen er skrevet av Tove Jansson, mens Alex Haridi og Cecilia Davidsson har tilpasset historien til en ny generasjon lesere. Nå kan du lytte til lydboken gratis. La deg inspirere og trekke inn i en kjent og spennende verden med Mummitrollet og vennene hans.

Lytt til Mummitrollene og den magiske hatten - gratis i 30 dager på Storytel

Lydboken Mummitrollene og den magiske hatten varer i 19 minutter, kan lyttes til gratis, og passer perfekt for unge lesere i alderen 3-6 år. Nå kan foreldrene mimre tilbake til egen barndom samtidig som barna ønskes velkommen inn i den magiske, fascinerende virkeligheten i Mummidalen. Se også de andre bøkene i denne serien av gjendiktinger av Tove Janssons velkjente fortellinger.

Hva skjer i Mummitrollene og den magiske hatten

I Mummitrollene og den magiske hatten finner Mummitrollet og vennene hans en mystisk hatt. Det viser seg at hatten tilhører en trist trollmann. Hva skal vennene gjøre nå? Dette er en flott lydbok, en klassisk fortelling i en ny drakt. Persongalleriet i fortellingene er de kjente figurene som vi alle kan kjenne oss igjen i iblant.

Lytt til Mummitrollene og den magiske hatten gratis

Prøv apper som gir deg tilgang til Mummitrollene og den magiske hatten, og lytt gratis i prøveperioden. Her får du tilgang til denne og mange andre bøker som gir gode lytteopplevelser for store og små. Boken ligger lett tilgjengelig i appen, og kan lyttes til når og hvor som helst. Du er velkommen til en fin leseopplevelse!

Mummitrollene og den magiske hatten
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel