Ole Brumms bok

Glimrende innlest av Tor Åge Bringsværd får barna her en morsom og underholdende lydbok som selvfølgelig handler om verdens kuleste bjørn, selveste Ole Brumm. Tre bøker om Ole Brumm, med alle de populære sangene spilt og sunget inn av Gustav Lorentzen. Ikke bare kan barna oppleve Ole Brumm gjennom tre eventyr, men også synge med av full hals på alle sangene som følger med.

Lytt til Ole Brumms bok - gratis i 30 dager på Fabel

Lydboka om verdens beste bjørn får du muligheten til å glede barna med helt gratis gjennom våre sider. Denne morsomme boka med tre ulike eventyr er innlest av Tor Åge Bringsværd. Det er velkjente Gustav Lorentzen som står bak musikken og alle de kjente sangene i boka. Her kan barna synge med for full hals i tillegg til historiene om Ole Brumm.

Historiene i lydboken Ole Brumms bok

I Ole Brumms bok får barna servert tre forskjellige bøker med Ole Brumm og hans venner. Naff gjør noe storartet, Ole Brumm redder Nasse Nøff og En fest for Ole Brumm. Historiene er hentet fra de kjente bøkene Huset på Bjørnehjørnet og boken om Ole Brumm. Historiene er typisk for Ole Brumm, både morsomme og engasjerende for alle barn som elsker verdens beste bjørn!

Lytt til Ole Brumms bok gratis

I likhet med alle de andre morsomme, underholdende lydbøkene vi har for alle barn kan vi også presentere denne morsomme lydboken Ole Brumms bok. Helt gratis med en prøveperiode kan du benytte deg av en av appene på siden vår, og laste ned hele lydboken helt gratis. La barna oppleve gleden med Ole Brumm – verdens beste bjørn, helt uten kostnader for deg!

Ole Brumms bok
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel