Ringenes Herre

Denne episke fortellingen av J.R.R. Tolkien er en av de største bok- og filmsuksessene de siste femti årene. Ringenes Herre er historien om hobbiten Frodo og hans ferd for å kjempe mot de onde kreftene i Midgard. I denne trilogien møter vi alle mulige fantastiske skapninger, magi, kamper, og mye mer i et storslått og episk eventyr som også omhandler vennskap, tillit og svik.

Lytt til Ringenes Herre - gratis i 30 dager på Storytel

En episk fortelling

I Ringenes Herre-trilogien følger vi hobbitenes kamp mot den onde keiseren Sauron i fantasiverdenen Midgard, som forfatteren skapte. For å bli enehersker i denne verdenen må man ha den sagnomsuste ringen. I serien følger vi Frodos vei fra å være en vanlig hobbit til å bli den som frigjør Midgard fra Saurons onde krefter. Frodo må nemlig sørge for at ringen blir ødelagt for all tid, ved å kaste den ned i Dommedagens Juv i Mordor. På veien møter han mange folk og skapninger som har vært ofre for Saurons tyranni, og som hjelper ham på veien. Det er uten tvil lett å leve seg inn i denne fantastiske historien, og det er lett å forstå hvorfor den har blitt så populær.

Bør høres av alle som har sett filmene

For mange ble det første møtet med Ringenes Herre filmtrilogien som kom på begynnelsen av 2000-tallet, og før dette var ikke bøkene like godt kjent blant de unge, men i etterkant har det blitt et must å lese boken dersom man likte filmene. Ringenes Herre i lydbokformat passer best for de som liker storslåtte eventyr og fantasihistorier. Selv om du har sett filmene kan du få et helt annet blikk på fortellingen ved å bruke din egen fantasi til å lage egne bilder etterhvert som du hører boken.

Hør lydboken Ringenes Herre gratis

Hos Storytel kan du høre alle de tre lydbøkene i Ringenes Herre-trilogien samt prologen Hobbiten. Alle nye brukere får 30 dagers gratis medlemskap og kan velge fritt mellom 120 000 ulike lydbøker!

Ringenes Herre
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel