Rotteburger

Dette er en lydbok som vil få barna dine til å bryte ut i hysterisk latter opptil flere ganger. Sol har en rotte som kjæledyr som hun må passe godt på. Hun har en superlat stemor og blir regelmessig mobbet på skolen. Nå er noen ute etter rotta hennes.

Lytt til Rotteburger - gratis i 30 dager på Fabel

Sol er med andre ord ikke helt lykkelig, hverken for det ene eller det andre. Men rotta hun har som kjæledyr bryr hun seg om. Det er bare det at Birger er ute etter den. Historien spinner opp det ene påfunnet etter det andre, og er gratis som lydbok her på sidene våre.

Historien om Rotteburger

Bokens hovedperson Sol har så mange ting i livet hun ikke er fornøyd med. Hun er ikke spesielt glad i skolen og blir stadig mobbet. Hun har verdens mest late stemor. Hun har et kjæledyr i form av en rotte som heller ikke får fred for Birger. Men Sol har sine egne knep på lur.

Få Rotteburger som lydbok helt gratis

På våre sider vil du finne en rekke bøker som lydbøker, og som du kan glede barna med helt uten kostnader. Benytt deg av prøveperioden til en av appene på våre sider. Gjennom appen kan du la barna lytte til Rotteburger og en mengde andre bøker helt gratis i en begrenset periode.

Rotteburger
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel