Tåkedis

Tåkedis er skrevet i samarbeid med den anerkjente krimforfatteren Frode Eie Larsen og den folkekjære programlederen Dag Otto Lauritzen. Vi møter også Hannah, en hardtsatsende og lovende juniorsyklist, som finner en jakke i fjæra. Hun fornemmer straks at noe ikke er som det skal være! Med bestekameraten Einar og hunden Turbo begir de seg ut på etterforskning! Dette er en spennende lydbok

Lytt til TITLE - gratis i 30 dager på Storytel

Frode Eie Larsen en kjent som krimforfatter, han er bosatt i Larvik og debuterte i 2011 med Hemmeligheten. Dag Otto Lauritzen er folkekjær programleder og tidligere proffsyklist. Tåkedis er et samarbeid mellom disse og en del av serien Mot og Mysterier. En serie av spenningsbøker for barn. Hør den gratis som lydbok i en begrenset periode!

Tåkedis

De bor i en liten kystby, hvor Einars far jobber som politimann. Etterhvert overbeviser Hannah Einar om at det er moe som ikke stemmer etter at hun finner jakken i fjæra. Han og hunden turbo blir med på detektivjobben. Tåkedis er spennende og heseblesende krim, som tar barna med ut på en rundreise med mystiske personer, uventede situasjoner og nervepirrende drama.

Hør Tåkedis gratis

Du kan bli med Hannah, Einar og hunden Turbos på deres eskapader og nervepirrende opplevelser i Tåkedis, som er 2 timer og 30 minutter ren spenning for de yngre! I tillegg til mange andre titler gratis ved å prøve en av appene på nettsiden. Lydboken vil være gratis for en begrenset periode. Du bør prøve den idag!

Tåkedis
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel