Tante Grusom

Boken Tante Grusom ble opprinnelig utgitt i 2014 av bestselgende barnebokforfatter og komiker David Walliams, og ble den mestselgende barneboken i Storbritannia det året. Boken ble oversatt og utgitt på norsk i 2016, og er fortsatt et populært alternativ innen barneboksjangeren. Den finnes i flere formater, inkludert lydbok, som er ettertraktet og fleksibelt.

Lytt til Tante Grusom - gratis i 30 dager på Fabel

Andre titler Walliams har skrevet inkluderer Bestefar på rømmen, Demontannlegen, Pappa skurk og Verdens verste barn. Tante Grusom er bare en av mange barnebøker som finnes på lydbok, som du kan høre gratis i en periode. Med lydbok kan barna for eksempel tegne eller leke til historien, eller høre på den på kveldstid.

Handlingen i Tante Grusom

Tante Grusom handler om Stella og hennes spesielle venn som må kjempe sammen for å hindre at Stellas tante Alberta tar over Saxby herregård som Stella skal arve. Tante Alberta og uglen hennes vil ha gården og har derfor klekket grusomme planer for å ta den. Stella må være smartere enn tanten og stoppe henne.

Hør Tante Grusom på lydbok – helt gratis!

Du kan høre på Tante Grusom i lydbokapper, gratis i en begrenset periode. Boken er oversatt til norsk av Sverre Knudsen og innlest av Kirsti Grundvig. Lydboken varer i 4 timer og 55 minutter, og i appene kan du stoppe og starte lydboken akkurat når det passer deg og barna.

Tante Grusom
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel