Tilbake til villmarken

Tilbake til villmarken er den første boken av totalt seks bøker i første del av serien, Kattekrigerne. Dette er bøker for både jenter og gutter fra 8 til 12 års alderen. Denne boken kan bli lyttet til på lydbok som varer 8 timer og 11 minutter. Den er oversatt til norsk av Lisa Vesterås og blir lest av Elisabeth Vatn.

Lytt til Tilbake til villmarken - gratis i 30 dager på Storytel

Tilbake til villmarken som du kan høre gratis i en periode på lydbok er skrevet av Erin Hunter. Erin Hunter er et kollektivt pseudonym-navn brukt av flere forfattere. Kate Cary, som er en av disse forfatterne skrev blant annet den første boken i serien, Kattekrigerne. Victoria Holmes som også er en av forfatterne skriver plottet til hver bok.

Tilbake til villmarken

Serien Kattekrigerne handler om katteklanene og deres krigere. I Tilbake til villmarken leser vi om villkatt-klanene og deres krigere som dør på mystisk vis. Tordenklanen er i fare og den onde Skyggeklanen vokser og blir sterkere. Midt i dramaet mellom klanene dukker den vanlige huskatten Rødpus opp i skogen. Huskatten Rødpus kan bli den modigste krigeren av dem alle.

Lytt til Tilbake til villmarken gratis

Du kan lytte til lydboken, tilbake til villmarken, gratis i en begrenset periode via diverse lydbok apper. Flere lydbok apper tilbyr gratis prøvetid til nye kunder slik at du kan teste appen før du binder deg. Dette gir deg friheten til å fortsette abonnementet etter prøvetiden, eller til å avslutte abonnementet om du ikke er fornøyd.

Tilbake til villmarken
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel