Tissemus

I utgangspunktet skulle du kanskje tro at en lydbok ved navn Tissemus både er upassende og til skade for barn og ungdom, men det kan vi avkrefte umiddelbart. Dette er en barnslig og morsom bok som alle barn vil ha stor glede av og som vil føre mange lattersalver.

Lytt til Tissemus - gratis i 30 dager på Storytel

Denne boka kan du sørge for at barna får glede av helt gratis. Og denne boka er ufarlig, og bare ustyrtelig morsom. Den handler i bunn og grunn om Tissemus som elsker å tisse. Stort sett over alt, og omtrent på alt. Tissing er et barnslig tema, men garantert morsomt.

Hva handler Tissemus om?

Mange barn, og kanskje også voksne, har lagt merke til at det kiler litt når man tisser. Tissemus merker også det, at det kiler. Og Tissemus er glad i å tisse. Ikke bare det, men også i alle himmelretninger. Men kanskje enda verre, også på de andre dyrene. Men liker de andre det?

Lytt til Tissemus gratis

Gjennom appene på våre sider vil du finne tilbud på mange morsomme og engasjerende lydbøker som Tissemus. Finn fram bøken du har lyst til å lytte til, bruk en av appene og vips har du lydbøker som passer for de fleste. Tissemus tilhører kategorien humor for de minste. Kos deg med gratis lydbøker!

Tissemus
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel