Verdens verste ferie

Lydboken verdens verste ferie, innlest av Sveinung Oppegaard, er en morsom og underholdende lydbok for de minste barna. Den handler om den spesielle sommerferien til Ruben og Kent som blir med faren til syden, en tur faren vant i en konkurranse. I det faren driver ut i havet på en flytemadrass endrer ferien seg helt.

Lytt til Verdens verste ferie - gratis i 30 dager på Fabel

To tilsynelatende søte barneklubbmaskoter, Bolla og Bever'n skal ta seg av Ruben og Kent. Men er de egentlig så søte? Hvordan kommer ferien til å være for Ruben og Kent? Faren er drevet langt til havs. Guttene er alene med disse maskotene. Morsom lydbok som er helt gratis å laste ned.

Verdens verste ferie – en sydentur utenom det vanlige!

Faren til Ruben og Kent driver til havs på en flytemadrass i syden. De blir tatt hånd om av to barneklubbmaskoter, som overlater draktene til Ruben og Kent. Det er over 40 grader ute og mer enn det dobbelte inni, og draktene stinker både røyk og innestengt fis. Hvordan skal dette gå for guttene?

Last ned lydboken Verdens verste ferie gratis!

Verdens verste ferie er en populær og morsom lydbok for barna. De som har hørt på den allerede synes den er kjempemorsom. Gjør som de som allerede har hørt den – last ned hele lydboken gjennom en av appene her på siden uten kostnader. Barna kommer til å elske verdens verste ferie.

Verdens verste ferie
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel