Verdens verste rektor

De fleste barn elsker svømmedagen på skolen, men lar du barna lytte til en lydbok som verdens verste rektor er ikke svømmedagen her helt som forventet. Barna får muligheten til å ta svømmeknappen, men rektoren ved skolen har laget egne regler for hvordan de skal klare å ta knappen. Ruben og Kent vil helst slippe.

Lytt til Verdens verste rektor - gratis i 30 dager på Fabel

Glimrende innlest av Sveinung Oppegaard blir barna med Ruben og Kent gjennom en historie som handler om å få stoppet hele svømmedagen. Selv om de helst ville blitt kvitt rektoren har de jo ikke noe ønske om å drukne. Lydboka som blant annet er kåret til årets beste bok kan du laste ned gratis her.

Historien om verdens verste rektor

For at barna skal klare å ta svømmeknappen må de kunne svømme 25 meter og dykke helt ned til bunnen av bassenget. Men rektoren har også laget en regel om at han må reddes fra drukning i tillegg. Det har ikke Ruben og Kent noe ønske om så de vil prøve å stoppe hele svømmedagen!

Lytt til Verdens verste rektor helt gratis

Verdens verste rektor er kåret til årets beste bok og har vunnet flere bokpriser. Barna som har lest eller lyttet til den er begeistret. Gjennom appene her på våre sider kan du la dine egne barn få den samme morsomme opplevelsen helt uten kostnader. Last ned lydboken gratis i dag for å glede barna.

Verdens verste rektor
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel